Θρίλερ στην Καβάλα με αυτοκίνητο που άρχισε να κατρακυλάει σε γκρεμό – Μέσα ήταν ζευγάρι σε ραντεβού

Νομιζαν ότι θα ήταν ένα ρομαντικό ραντεβού. Μακριά απο τα μάτια των περίεργων σε ένα απομονωμένο, αποκρημνο μέρος, Δεν φαντάζονταν ότι θα έβλεπαν τον… χάρο με τα μάτια τους..

Το νεαρό ζευγάρι από την Καβάλα, βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ξαφνικά άρχισε να τσουλάει προς τον γκρεμό που υπήρχε.

Το χρονικό

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε ατύχημα. Το ζευγάρι κάλεσε σε βοήθεια και λίγο αργότερα, η περιπέτεια ολοκληρωνόταν χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Σε δασική περιοχή πάνω από το Σανατόριο, αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά σε γκρεμό με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός να καλέσουν σε βοήθεια. Οι Πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, απεγκλώβισαν τα δύο άτομα που ήταν φανερά φοβισμένα.

Επρόκειτο για ένα νεαρό ζευγάρι, που όπως όλα δείχνουν πλησίασε από λάθος στον γκρεμό, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι δύο ρόδες του οχήματος, να αιωρούνται στον αέρα. Το αυτοκίνητο πήρε κλήση αλλά ευτυχώς δεν κατέληξε στο κενό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωινή στην Καβάλα, από το συμβάν δεν σημειώθηκε τραυματισμός και το ζευγάρι επέστρεψε στη βάση του. Πλέον και οι δύο προσπαθούν να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν