Θρίλερ στον Βόλο: 35χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα σε σούπερ μάρκετ!

Θρίλερ νωρίτερα, σε σούπερ μαρκετ, στον Βόλο, με έναν 35χρονο, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει από τον εξωτερικό χώρο του πρώτου ορόφου.

Οι υπάλληλοι του σούπερ μαρκετ αντιλήφθηκαν την κίνησή του να ανέβει στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και ειδοποίησαν αμέσως Πυροσβεστική και Αστυνομία. Στο κατάστημα της οδού Λαρίσης έφατσαν εννέα άνδρες της Πυροσβεστικής, που διαπίστωσαν πως ο 35χρονος ήταν υπό την επήρεια ουσιών και λόγω της αστάθειας που παρουσίαζε, ο κίνδυνος να πέσει ήταν μεγάλος.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν αμέσως το τραμπολίνο. Στις 15:20 σήκωσαν σκάλα για να πλησιάσει η ψυχολόγος, που του έδωσε και μία πορτοκαλάδα. Ο ίδιος δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ηταν ακατάληπτα όσα έλεγε και η ψυχολόγος του ζήτησε απλά να ηρεμήσει και να την ακολουθήσει.

«Θα σε φροντίσουμε, ησύχασε, όλα θα πάνε καλά» είπε στον 35χρονο και όσο περνούσε η ώρα η ανησυχία για πτώση του- ακόμα και από ζάλη λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας- ήταν έντονη. Ο άνδρας ζήτησε νερό και πείστηκε ύστερα από δέκα λεπτά να ακολουθήσει την ψυχολόγο και τους πυροσβέστες. Όταν κατέβηκε έτρεμε και έδειχνε να μην έχει αντίληψη του τι είχε συμβεί ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.