Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας! Άνδρας έγδυσε γυναίκα και απειλούσε να τη ρίξει από μπαλκόνι

«Βοήθεια, βοήθεια, θα με πετάξει κάτω…» φώναζε γυμνή από τη μέση και πάνω η γυναίκα
Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, στιγμές αγωνίας επικράτησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, όταν ένας άνδρας απειλούσε να ρίξει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου μια γυναίκα.

Οι περαστικοί, έντρομοι αντίκρισαν τη γυναίκα γυμνή από τη μέση και πάνω να φωνάζει στο μπαλκόνι «βοήθεια, βοήθεια, θα με πετάξει κάτω…»! Ακριβώς από πίσω της ένας άνδρας ο οποίος είχε κατεβασμένο το παντελόνι του, την κρατούσε από τα γόνατα κα προσπαθούσε να την ρίξει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου και έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να ρίξει την γυναίκα από το μπαλκόνι.

Το θύμα, σε κατάσταση σοκ περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τον δράστη, τον οποίο είχε επισκεφθεί στο δωμάτιό του για να πιουν καφέ, ωστόσο εκείνος έγινε ξαφνικά επιθετικός και επιχείρησε να την βιάσει. Τότε εκείνη είπε ότι έτρεψε στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια και εκείνος απείλησε να την ρίξει στο κενό.

Πρόκειται για 51χρονο Σύριο, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α.Τ. Ομόνοιας.