Καρδίτσα: «Έπαθε ανακοπή και έσβησε, δεν γνωρίζαμε για πρόβλημα υγείας», λέει συγγενής του 20χρονου ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα

Τραγωδία το μεσημέρι της Κυριακής 15/01 στην Καρδίτσα, με έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή να πέφτει νεκρός μετά από ανακοπή καρδιάς και-μάλιστα- κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου από τον ΕΚΑΒ και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο πένθος η Καρδίτσα και το τοπικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα αναβλήθηκαν άμεσα όλα τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Καρδίτσας, που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα (15/01) Κυριακή.

«Ήταν πολύ καλά. Δεν γνωρίζαμε να έχει πρόβλημα υγείας»

Συγκλονισμένος ένας συγγενής του 20χρονου δηλώνει στο newsit.gr πως «το παιδί μας έφυγε από τη ζωή τελείως ξαφνικά. Ήταν πολύ καλά. Δεν γνωρίζαμε να έχει πρόβλημα υγείας. Και δούλευε και ποδόσφαιρο έπαιζε.

Όλα καλά ήταν. Τώρα το μεσημέρι πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και έσβησε. Δεν τον χτύπησε κανείς, δεν προκλήθηκε από κάποιον όλο αυτό. Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε».

«Λάτρευε τον αθλητισμό και δεν είχε πρόβλημα υγείας»

Σοκαρισμένος από τον θάνατο του 20χρονου είναι και ο Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Μαυρομματίου που τόνισε στο newsit:

«Είναι τρομερό όλο αυτό που έγινε. Έπεσε στο έδαφος ξαφνικά ένα τέταρτο μετά από την έναρξη του αγώνα. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, κάλεσαν και τον πατέρα του.

Το ασθενοφόρο ήρθε σε 5 λεπτά, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκαναν τα πάντα αλλά δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε. Ήταν ένα πολύ καλό, δραστήριο παιδί. Ήταν και μέλος του συλλόγου μας, χόρευε και παραδοσιακούς χορούς.

Είχε τελειώσει τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις, λάτρευε τον αθλητισμό και δεν είχε πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε πως έγινε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια».

«Δεν είχε τίποτα το παιδί. Δεν είχε ακουστεί κάτι»

Για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή μίλησε και ένας κάτοικος του Μαυρομματίου Καρδίτσας που τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό το παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά. Δεν είχε τίποτα το παιδί. Δεν είχε ακουστεί κάτι. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν καλά στην υγεία του. Έπαιζε ποδόσφαιρο, δούλευε και σε ένα κατάστημα εστίασης στο Μουζάκι.

Του άρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Δεν κουραζόταν. Ήταν πολύ καλό παιδί, είχε όλη τη ζωή μπροστά του .Τελευταία φορά τον είδα χθες στη δουλειά του και ήταν πολύ καλά. Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Έφυγε ξαφνικά την ώρα του αγώνα και δεν ξέρουμε ακόμα πως έγινε».