Κασίγιας: «Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα»

Ο Ίκερ Κασίγιας δύο ώρες μετά το tweet με το οποίο «αποκάλυπτε» ότι είναι γκέι, απέδωσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση σε χάκερ και απολογήθηκε στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Η φωτιά που άναψε ο Ίκερ Κασίγιας μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter φαίνεται ότι σβήνει, αν και τα ερωτήματα παραμένουν για το αν ο Ισπανός παλαίμαχος άσος «τρόλαρε» όλο τον κόσμο ή είπε τη μεγάλη αλήθεια ή εν τέλει όπως ο ίδιος ισχυρίζεται το όλο ζήτημα προέκυψε από κάποιον που χάκαρε τον λογαριασμό του.

Λίγο μετά τις 15:00 εμφανίστηκε στο λογαριασμό του ένα tweet με το οποίο δήλωνε ότι είναι γκέι, για να το διαγράψει λίγο αργότερα, αφού είχε γίνει όμως πρώτα ο κακός χαμός σε όλο το διαδίκτυο, με τον ίδιο να επανέρχεται ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

«Χακαρισμένος λογαριασμός. Ευτυχώς όλα εντάξει. Συγγνώμη σε όλους τους followers μου. Και φυσικά, περισσότερα συγγνώμη από την LGTB κοινότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη νέα του ανάρτηση.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ίσως να επρόκειτο για μια σκόπιμη προσπάθεια να σταματήσει τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία και τον συνδέουν με ουκ ολίγες νέες συντρόφους. Η άλλη εξήγηση για το tweet του Κασίγιας ήταν ότι αποτελεί μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που «δολώματα» χρησιμοποιούνται με tweets που κάνουν τους ανθρώπους να μιλούν πριν από την έναρξη της καμπάνιας.

Πηγή : protothema.gr