Καταγγελία -σοκ για την φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό: «Καναλάρχης και πρώην βουλευτής βίαζαν τη 12χρονη»

 Σε νέα καταγγελία -σοκ  αναφορικά με τα πρόσωπα που βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό… προχώρησε ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του δικηγόρου στη λίστα των παιδοβιαστών βρίσκεται ένας καναλάρχης αλλά και ένας πρώην βουλευτής.

Όπως υποστήριξε ο Βασίλης Νουλέζας ο «καναλάρχης» είναι γνωστός ως βασιλιάς του Telemarketing και φέρεται να βίαζε την ανήλικη σε ξενοδοχείο.

Όσον αφορά στο πολιτικό πρόσωπο, ο δικηγόρος αναφέρει ότι αν χρειαστεί θα αποκαλύψει το όνομά του.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του γράφει:

«20-30 φορές συναντήθηκε παρουσία Αστυνομικών ενίοτε ο Καναλάρχης με την ανήλικη σε Ταβέρνα στην Λένορμαν! Ήταν παρών ο Ηλ. Μίχος, τον γνωρίζει;

Ας κληθει απο την κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών να το επιβεβαιώσει. Το κατέθεσε στην Παιδοψυχολόγο κ. Κωσταράκου στην ΓΑΔΑ η 12 χρονη πριν μόλις 2 ημέρες! Ο κοινοβουλευτικός “πελάτης” είναι πρώην Βουλευτής! Αν χρειαστει θα τον αποκαλύψω αν φοβηθει η δεν τον θυμάται η ανήλικη».

Σε άλλη ανάρτησή του, τρεις ημέρες πριν, ο γνωστός δικηγόρος έγραφε για τον «καναλάρχη»:

«Συνταρακτική είδηση!

Αποκαλύψεις απο την 12χρονη. Η 12 χρονη ανήλικη απο τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (επονομαζόμενο βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικάστην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών που αρχικώς απορρίφθηκε! Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της.

Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί, να εντοπίσει να βρει φωτογραφίες για αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της.

Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

Ο οποίος συνομιλούσε με κωδικούς με τον Ηλ. Μίχο και έχουν καταγραφει αποκωδικοποιηθει απο την ΕΛ.ΑΣ οι χυδαίες συνομιλίες τους.

Πλήν όμως δεν έχουν φθάσει ακόμη στα ίχνη του.

Η πλούσια λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα για να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι, να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Συνδέεται σχετίζεται το τελευταίο συμβάν με την είδηση ότι ζήτησε να καταθέσει. Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Να μην συλληφθούν ορισμένοι που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Στην βρώμικη υπόθεση μαστροπείας σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης εμπλέκεται αναμφίβολα και άλλο δημόσιο πρόσωπο πλην του προφυλακισμένου διαιτητή.

Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που δρούν και διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές.

Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της. Θεωρώ αυτονόητο ότι ο Υπουργός Προστασίας κ του πολίτη κ Θεοδωρικάκος θα πράξει τα δέοντα για να προστατευτει αποτελεσματικά η σωματική ακεραιότητα και η ζωή της ανήλικης».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvassilios.noulezas.3%2Fposts%2Fpfbid02wDWVFAxWpaNBp1kXfpgUEaP49bEkxEcGSzUoUexJwEjsStQRQHc8FySNu9n2czt9l&show_text=true&width=500