Καυτή σερβιτόρα ‘τρελαίνει’ τους πελάτες και βγάζει μυθικά ποσά, κάθε βράδυ, από φιλοδωρήματα! (Φωτο και βίντεο)

Καυτή σερβιτόρα ‘τρελαίνει’ τους πελάτες και βγάζει μυθικά ποσά από φιλοδωρήματα!
H Νίνα εργάζεται σε μπαρ στο Scottsdale της Αριζόνα και είπε να μοιραστεί στο TikTok τα tips που βγάζει. Με… αποδείξεις φυσικά. Μιλάμε για μυθικά ποσά μέσα σε ένα βράδυ, τα οποία άλλοι παλεύουν να βγάλουν στο… δίμηνο, κι αν. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί χρήστες της πλατφόρμας να «τρελαθούν» και να θέλουν να αλλάξουν δουλειά.

Η Νίνα εργάζεται σε πολυτελές μπαρ δίπλα στην πισίνα και έτσι λοιπόν κάποιος της άφησε ένα βράδυ φιλοδώρημα 1.800 δολαρίων (1.700 ευρώ), ενώ ένα άλλο βράδυ έφυγε έχοντας πάρει tips 3.000 δολαρίων (2.800 ευρώ).

https://www.tiktok.com/embed/v2/7097803804279655723?lang=el-GR&referrer=https%3A%2F%2Feuropost.gr%2Fkayti-servitora-trelainei-toys-pelates-vgazei-mythika-posa-vrady-filodorimata%2F

Αποτέλεσμα ήταν, πολλοί να αφήσουν το σχόλιό τους. Ένας χρήστης έγραψε «είμαι σε λάθος επάγγελμα» ενώ ένα άλλο άτομο σχολίασε: «Κάνετε προσλήψεις;».

Με αφορμή το βίντεο της Νίνα, μία σερβιτόρα από το Ρόουντ Άιλαντ, μοιράστηκε το δικό της φιλοδώρημα που έλαβε. Η Jennifer Vernancio είχε πάρει 810 δολάρια tips για λογαριασμό 48 δολαρίων ενώ εργαζόταν στο «The Big Cheese & Pub» στο Cranston.