Κηδεία Αλέξανδρου Νικολαΐδη: Ράγισε καρδίες ο πατέρας του – «Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό»

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, όπου η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούν τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

«Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό», φώναξε ο πατέρας του σε μία συνταρακτική στιγμή λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Συντετριμμένες έφθασαν στην εκκλησία και σύζυγος του δύο φορές “αργυρού” Ολυμπιονίκη, Δώρα Τσαμπάζη, και η αδερφή του.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης βύθισε στο πένθος την Ελλάδα με τον πρόωρο θάνατό του, μόλις στα 42 του χρόνια και στην κηδεία του κανείς δεν ξέχασε τον δύο φορές “αργυρό” Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης γέμισε από νωρίς με στεφάνια για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τόσο από τον αθλητικό κόσμο, όσο και από τον πολιτικό.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Ομοσπονδία του Τάε Κβον Ντο, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, αλλά και πολλοί ακόμη έστειλαν ένα στεφάνι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Θυμίζουμε ότι η σορός του θα τεθεί προς χαιρετισμό στον Ιερό Ναό από τις 15:00, ενώ θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 16:00 και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης