Κολωνός: Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια (photos)

Στη δημοσιότητα έφερε η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 53χρονου από τον Κολωνό, που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, πρόκειται για τον: ΜΙΧΟ Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο

Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, Εμπορία ανθρώπων και Νόμο περί όπλων.

Ηλίας Μίχος Αστυνομία
Ηλίας Μίχος ανφάς
Ηλίας Μίχος προφίλ

Παράλληλα η αστυνομία έδωσε και τα στοιχεία του συνεργού του σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

Πρόκειται για τον: ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Γιάννης Σοφιανίδης Αστυνομία
Γιάννης Σοφιανίδης ανφάς
Γιάννης Σοφιανίδης προφίλ

Αυτό διάβασε η θεία: Το ξεδιάντροπο sms που έστειλε ο παιδοβιαστής στην 12χρονη και αποκάλυψε την αισχρή δράση του

Διαστάσεις τις οποίες ενδεχομένως να μην έχουμε ακόμα φανταστεί φαίνεται πως «κρύβει» η υπόθεση με τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση ερευνούν την πιθανότητα να βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη ενός κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και η διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης εμφανίζεται οργισμένη, ενώ κατηγορεί και τη σύζυγο του 53χρονου για προσπάθεια συγκάλυψης. «Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι, έχω πάει με πολλά στοιχεία και έχω κάνει καταγγελία. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει στη φυλακή αυτός ο άνθρωπος γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και έως εκεί» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που είχε με τη σύζυγο του 53χρονου:

«Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη ημέρα τη γυναίκα του στο messenger – γιατί δεν είχα το κινητό της – της λέω ”σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον” και με πήρε και της το είπα, ξέρετε τι γύρισε και μου είπε: ”αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε σε παρακαλώ μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες να κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και να σε βοηθήσω οικονομικά. Της λέω ”είσαι σοβαρή; Η ίδια θα έπρεπε να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που σου το είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα” και την μπλόκαρα».

Τα φρικιαστικά μηνύματα

Αναφερόμενη στα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της και στο πώς τα ανακάλυψε η θεία της, είπε: «Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα, να του στείλει βίντεο γυμνά και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε εύκολα η μικρή το κινητό, και μετά από κάποια ώρα το άνοιξε με τον κωδικό και άρχισε η θεία να διαβάζει τι γινόταν και μου τα έστειλε όλα με viber σε μηνύματα. Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δεν με δέχονταν αμέσως και πήγα την επόμενη ημέρα ξανά, από εκεί με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα».