Κρήτη | Απίστευτο: Αλλάζουν… αριθμό τηλεφώνου και διευθύνσεις οι αρνητές – γονείς

Εκτός μαθητικής διαδικασίας εξακολουθούν να μένουν τρία παιδιά στο νομό Ηρακλείου, λόγω των αρνητών γονέων.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου Μανώλης Μπελαδάκης, όλοι οι μαθητές που παρέμεναν εκτός μαθητικής διαδικασίας λόγω άρνησης των γονιών τους επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες εκτός από 3 περιπτώσεις.

«Οι γονείς φρόντισαν να αλλάξουν διευθύνσεις, δεν ξέρουμε αν βρίσκονται στην Κρήτη ή αν έχουν φύγει εκτός. Πρόκειται για 3 οικογένειες και 4 παιδιά, οι οποίες δεν μπόρεσε ποτέ ο Εισαγγελέας να εντοπίσει και να ζητήσει από τους γονείς την φοίτηση των μαθητών. Όλα τα άλλα παιδιά επέστρεψαν στο σχολικό πλαίσιο. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να πείσεις σε κάποιες περιπτώσεις τους γονείς, αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, από τη στιγμή που κάποιες φορές αλλάζουν και κινητό. Είναι δύσκολο να τους εντοπίσουμε» σημείωσε ο κ. Μπελαδάκης.

Κλείνοντας, ο κ. Μπελαδάκης επεσήμανε πως σε ένα μεγάλο νομό όπως το Ηράκλειο με 27.5 χιλ. μαθητές, έχουν επιστρέψει πίσω στα θρανία όλοι οι μαθητές. «Κάποιοι γονείς κατανόησαν ποιο είναι το συμφέρον των μαθητών οπότε επέστρεψαν».

Πηγή:creta24.gr