Βίντεο : Κτηνωδία στις Σέρρες: 7 κουταβάκια βασάνισαν οι μαθητές δημοτικού – Μόνο 3 μπορεί να ζήσουν

Μόλις τα τρία έχουν πιθανότητα επιβίωσης από τον αποτρόπαιο βασανισμό τους από τους μαθητές της Α’ Δημοτικού

Επτά ήταν σε σύνολο τα κουταβάκια που κακοποίησαν βάναυσα οι μαθητές πρώτης δημοτικού, σε μικρό χωριό του δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες, όπως γνωστοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η πρόεδρος του «Φιλοζωικού Συλλόγου Εμμανουήλ Παπά», Ελένη Τζιφέτα, ανέφερε πως μόλις τρία από τα κακοποιημένα κουταβάκια έχουν πιθανότητες επιβίωσης.

Τα υπόλοιπα τέσσερα κουταβάκια αγνοούνται και με βάση πληροφορίες που επικαλείται η κ. Τζιαφέτα, τα βρήκαν νεκρά κάτοικοι του χωριού και τα πήραν από το σημείο.

«Κακοζωισμένα, σκελετωμένα και γεμάτα ψύλλους»

«Αυτήν τη στιγμή πηγαίνω τα τρία κουταβάκια σε κτηνίατρο. Είναι κακοζωισμένα, σκελετωμένα και γεμάτα ψύλλους και τσιμπούρια. Φαίνεται ότι αυτά τα τρία δεν πρόλαβαν να τα πιάσουν στα χέρια τους τα παιδιά. Τα υπόλοιπα τέσσερα κουταβάκια που φαίνονται στο βίντεο, πληροφορούμαι ότι τα βρήκαν νεκρά κάτοικοι του χωριού και τα πήραν από εκεί».

«Τώρα η αστυνομία συνομιλεί με τους γονείς των δύο παιδιών. Το τι θα γίνει στη συνέχεια, το γνωρίζει μόνο η αστυνομία, ωστόσο, είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα αυτό που διεπράχθη και σαφέστατα έχουν ποινικές ευθύνες και οι γονείς. Τα παιδιά προέρχονται από προβληματικές οικογένειες και προφανώς αυτή η οργή τους βγήκε εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα», λέει η κ. Τζιαφέτα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ: