Μάθε τι ξενερώνει έναν άντρα στο κρεβάτι και μην το κάνεις ποτέ!

Το top 5 που μπορεί να ρίξει την εpwτiκή διάθεση του συντρόφου σου!

Αναρωτιέσαι τι θέλει ένας άντρας στο κρεβάτi;

Φυσικά μια θερμή γυναίκα που θα τον απογειώσει.

Και όσο κι αν νομίζεις ότι τα λίγα περιττά κιλά σου ή κάποια μικρή ατέλειά σου μπορεί να τον ξενερώσει, μάθε ότι εκείνη την ώρα δεν προσέχει τίποτα από αυτά. Άλλα πράγματα μπορεί να του χαλάσουν τη… διάθεση στο κρεβάτι γι’ αυτό δώσε βάση στην παρακάτω λίστα!

Έλλειψη υγιεινής

Εννοείται ότι κάνεις μπάνιο καθημερινά και πρέπει να φροντίζεις ιδιαίτερα την ευαίσθητη περιοχή σου ώστε να μοσχομυρίζει.

Έντονη τριχοφυΐα

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν τα τριχωτά πόδια ή μασχάλες και προτιμούν ελάχιστες έως καθόλου τρίχες στο μπικίνι. Αν και χειμώνας μην παραμελείς!

Προσποίηση ορgασμou

Είναι σημαντικό για τον άντρα να σε κάνει να τελειώσεις με κάθε τρόπο, αλλά σιχαίνεται το να προσποιηθείς ότι τα κατάφερε. Προσπάθησε να απολαύσεις την στιγμή και μην αποσυντονίζεις την σκέψη σου με άλλα πράγματα, χαλάρωσε και θα νιώσεις τον απόλυτο oρgaσμo που θα ευχαριστήσει και τους δυο σας!

Ταμπού

Εννοείται ότι δεν θα καταπιεστείς να κάνεις κάτι που μισείς, όμως άσε λίγο ελεύθερη τη φαντασία σου και δείξε ότι του έχεις εμπιστοσύνη και θέλεις να πειραματιστείς μαζί του. Αν του λες συνέχεια μη το ένα και όχι το άλλο, είναι βέβαιο πως θα ξενερώσει εντελώς.

«Αφωνία»

H επικοινωνία στο σeχ, σαρκική και λεκτική, είναι σημαντική. Ένας άντρας θέλει να νιώθει κάθε λεπτό ότι αυτό που κάνει σου αρέσει και γενικώς το να του λες λόγια εκείνη την ώρα τον εpεθiζεi απίστευτα. Αν δείχνεις ότι… βαριέσαι ή μοιάζεις αδιάφορη για αυτό που μοιράζεστε, κι εκείνος δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

Αν λοιπόν θέλεις να τον κάνεις να ανυπομονεί να σε ξαναδεί μην κάνεις τίποτα από τα παραπάνω, αντίθετα φρόντισε να του μένεις αξέχαστη κάθε φορά!