Μακελειό στο Τέξας – Απίστευτες δηλώσεις από τον Τραμπ: Ζήτησε «να οπλιστούν οι πολίτες και οι δάσκαλοι» για να πολεμήσουν «το κακό»!

Απίστευτες δηλώσεις από τον Τραμπ μετά το μακελειό στο Τέξας!
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε χθες Παρασκευή να «οπλιστούν οι πολίτες» για να πολεμήσουν «το κακό στην κοινωνία μας» που, όπως είπε, ευθύνεται για το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

Ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας εκφώνησε ομιλία στο συνέδριο της NRA, του πανίσχυρου λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής, το οποίο διεξήχθη φέτος στο Τέξας, στην ίδια πολιτεία όπου σημειώθηκε η επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο 19 παιδιών και δύο δασκάλων.

«Η ύπαρξη του κακού στην κοινωνία μας δεν είναι λόγος για να αφοπλιστούν οι νομοταγείς πολίτες», είπε ο Τραμπ και τόνισε πως «ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε έναν κακό τύπο με ένα όπλο, είναι ένας καλός τύπος με όπλο»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον διάδοχό του στον Λευκό Οίκο, τον Τζο Μπάιντεν, και το Δημοκρατικό Κόμμα ότι εκμεταλλεύονται πολιτικά «τα δάκρυα των οικογενειών που πενθούν», προσπαθώντας να ψηφίσουν νόμους κατά της οπλοκατοχής.

Στις εκκλήσεις για περιορισμό της οπλοκατοχής, οι Συντηρητικοί αντιπαραθέτουν το επιχείρημα της καλύτερης αντιμετώπισης των προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ο 18χρονος δράστης του μακελειού ήταν ένας «παράφρων εκτός ελέγχου», τόνισε ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου και συμπλήρωσε: «Θα καεί στην κόλαση».

Ο Τραμπ ζήτησε επίσης αυξημένη φρούρηση στα αμερικανικά σχολεία, προτείνοντας την τοποθέτηση περιφράξεων με ανιχνευτές μετάλλων στις εισόδους, καθώς και την οπλοφορία των εκπαιδευτικών.

Ο Τραμπ θέλησε τα τιμήσει τους 21 νεκρούς του μακελειού στο δημοτικό σχολείο Ρομπ διαβάζοντας τα ονόματά τους και σε κάθε παύση του χτυπούσε μια καμπάνα.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Τραμπ έδειξε να απολαμβάνει τις επευφημίες του κοινού με χορευτικές κινήσεις υπό τους ήχους του «Hold On I’m Coming».