Μαύρη μαγεία: «Όσες είχαν χάσει συντρόφους θυσίαζαν 3 παρθένες μικρής ηλικίας πάντα ημέρα Σάββατο»

Ο Γιώργος Σφακιανάκης που έχει ασχοληθεί αρκετά μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, μεταξύ άλλων, και με την υπόθεση της Πάτρας έκανε μια σοκαριστικά ανατριχιαστική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην μαύρη μαγεία γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Μάγισσες τα Σάββατα……

Στα χρόνια τα παλιά τα πολύ παλιά τότε που έκαψαν τις μάγισσες ή μάλλον λίγο πριν τις κάψουν γινόταν μια τελετή μαύρης μαγείας. Όσες είχαν χάσει συντρόφους ή συζύγους οι μάγισσες ζητούσαν να θυσιάσουν 3 παρθενες μικρής ηλικίας και πάντα ημέρα Σάββατο . Η τελετή είχε την ονομασία sabath και η θυσία “σατανική βρεφοκτονία.” Έτσι, οι σύντροφοι θα λάμβαναν μέσα τους τον σατανά και θα είχαν μια έντονη σεξουαλική επιθυμία για να βρεθούν σε μια κατάσταση που είχαν ξεχάσει, αφήσει.”

Οι παιδοκτονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο – Από τον Δουρή στην Άννυ
Από τον Μανώλη Δουρή που αργότερα βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του έως την Καλλιόπη Αναγνωστίδου που μετά από 7 απόπειρες αυτοκτονίας έσφαξε με κουζινομάχαιρο το τριών ετών γιο της.

Ο Γιώργος Μεταξάκης επίσης που έπνιξε τα τρία παιδιά του για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά και η τραγική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που ο πατέρας της την τεμάχισε.