Με 3€ δεν θα χρειαστεί να ξανά δουλέψει ποτέ στη ζωή του Ο πρώτος τυχερός του 2023 πήρε 6.000.000

Του χαμογέλασε η τύχη ενός άντρα στη Θεσσαλονίκη όπου με μόλις τρία ευρώ κατάφερε να κερδίσει το τρομερό ποσό των 6.οοο.οοο ευρώ και κάτι στο Τζόκερ!

Ο εκατομμυριούχος του Τζόκερ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Ένα εκατομμυριούχο ανέδειξε η Θεσσαλονίκη που κέρδισε τα 6.156.000 € με δελτίο-έμπνευση αξίας 3 ευρώ.

Ένας και μοναδικός νικητής αναδείχθηκε από την χθεσινή (10/1) κλήρωση του Τζόκερ. Ο υπερτυχερός από την Θεσσαλονίκη είχε τρομερή έμπνευση αφού κατάφερε να κερδίσει πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ με δελτίο που του κόστισε μόλις 3 ευρώ.

Το συμπλήρωσε μόνος του το Τζόκερ ο εκατομμυριούχος στη Θεσσαλονίκη

Μάλιστα, δεν επρόκειτο για τυχαία επιλογή. Κάτι που σημαίνει ότι οι αριθμοί συμπληρώθηκαν από τον υπερτυχερό παίκτη, πιθανότατα σε μια έμπνευση της στιγμής. Κάποιοι στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει να κάνουν υπολογισμούς. Αφαιρούν τους φόρους και τονίζουν πως τα καθαρά χρήματα που θα μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό θα πλησιάζουν τα 5 εκατομμύρια. Ήταν ο πρώτος μεγάλος τυχερός για το 2023.

Παράλληλα στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν πέντε επιτυχίες σε Λάρνακα (2), κέντρο Αθήνας, Καλλιθέα και Λεμεσό οι οποίες κερδίζουν το ποσό των 20.817,06 ευρώ έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Τρίτη ήταν οι 3, 9, 18, 33, 44 και Τζόκερ το 16. Σημειώνεται ότι το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (12/1)είναι €600.000 τουλάχιστον.

Σε καλή μεριά τα χρήματα σε όσους κέρδισαν μα πιο πολύ στον άνθρωπο από τη Θεσσαλονίκη που θα΄χει τρελαθεί από τη χαρά του.