«Μην πάτε να σώσετε τη 12χρονη και καταστρέψετε άλλα παιδιά» ξεσπά η σύζυγος του 55χρονου προπονητή που συνελήφθη

Για τη σύλληψη του 55χρονου που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό μίλησε η σύζυγός του.

«Μην πάτε να σώσετε τη 12χρονη και καταστρέψετε άλλα παιδάκια», είπε μεταξύ άλλων, την ώρα που ο σύζυγός της και ο 43χρονος συλληφθέντας οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν.

«ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Τη σιωπή της «έσπασε» η σύζυγος του 55χρονου προπονητή που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στoν Κολωνό μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Όπως είπε, τον στηρίζει ως πατέρα, όμως ως γυναίκα θα τον χωρίσει και απευθύνει έκκληση να μη στοχοποιηθεί η ίδια και το παιδί της.

«Για όλα αυτά που κατηγορείται εγώ τον στηρίζω. Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. 

Μπήκε στην ιστοσελίδα εκεί, γιατί όλοι οι άνδρες μετά τα 55 θέλουν την επιβεβαίωση, να γνωρίσουν μια ενήλικη να κάνουν ό,τι είναι να κάνουν. Το τι θα κάνω εγώ ως γυναίκα επειδή απίστησε είναι άλλο θέμα, θα τον χωρίσω. 

Είναι πατέρας του παιδιού μου και δεν μπορούν να τον κατηγορούν ότι είναι παιδεραστής, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα», είπε η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη.

«Αν είχα αντιληφθεί κάτι, θα τον άφηνα δίπλα στον 10χρονο γιο μας;»

Είμαστε μαζί 30 χρόνια! Θα είχε δώσει δικαίωμα. Το παιδί μου είναι 10χρονων. Δεν είμαι ηλίθια να καταλάβω. Είναι ένας αξιόλογος πατέρας. Το ότι πήγε να απιστήσει το διαχωρίζω από τον ρόλο του ως πατέρα.

«Τον θαύμαζα ως πατέρα, ως φίλο και προπονητή όλα αυτά τα χρόνια και τώρα τον κατηγορούν ως παιδεραστή; Δεν το δέχομαι! Ας τον κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά μην τον λένε ακόμα βιαστή, αφού δεν έχει κριθεί», πρόσθεσε η σύζυγος του 55χρονου.

 «Δεν φταίει το παιδί μου για αυτά που έγιναν»

Στη συνέχεια η γυναίκα ζήτησε να μη στοχοποιηθεί η ίδια και το παιδί της, το οποίο και θέλει να το προστατέψει:

Σταματήστε να ενοχλείτε εμένα και την οικογένειά μου. Έμεινα μόνη μου με ένα παιδί και μια δουλεία, σταματήστε να είστε έξω από το σπίτι μου. Δεν φταίει το παιδί μου για αυτά που έγιναν. Μην καταστρέψετε τα άλλα παιδάκια για να σώσετε τη 12χρονη.

Αναφερόμενη στο πώς έμαθε για την εμπλοκή του 55χρονου στην υπόθεση, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι τον έβλεπε αναστατωμένο μέρα νύχτα και ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Μετά από πιέσεις, της εκμυστηρεύτηκε ότι τον εμπλέκουν στην υπόθεση και ότι δεν είχε βρεθεί με την ανήλικη.

«Τις τελευταίες ημέρες ήταν πολύ χάλια, ήθελε να αυτοκτονήσει. Μετά από πολλές πιέσεις μου είπε τι συνέβη και ότι τον εμπλέκουν στην υπόθεση. Βρήκαμε δικηγόρο και πήγε στις Αρχές», τόνισε.