Μητσοτάκης: «Πήραν πρωταθλήματα τα τρία τελευταία χρόνια»

Μητσοτάκης: Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, και τις καυστικές δηλώσεις τόσο του κ. Βρέντζου όσο και του κ. Μαρινάκη.

Ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε που ήταν η εγκληματική οργάνωση στην οποία αναφέρθηκε ο ερυθρόλευκος παράγοντας, όταν η ομάδα κατακτούσε με ευδιάκριτες διαφορές το πρωτάθλημα τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Παρακολουθήσεις: Η οργισμένη απάντηση Μητσοτάκη, η πρόταση μομφής που τρομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και η επίσκεψη Βαξεβάνη στον Ντογιάκο

«Το άκουσα και εγώ. Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια που έχει πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αυτό ως προς το συγκεκριμένο. Περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια. Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους. Νομίζουν ότι επειδή έχουν μια ομάδα, μπορούν να υπονομεύουν. Οι ρόλοι του καθενός είναι καθορισμένοι. Η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Κάποιοι μπορούν να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπονομεύουν την κυβέρνηση, να αλλάζουν από τη μια ημέρα στην άλλη την πορεία της χώρας. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους, αλλά δεν είναι ούτε υποβολείς μας. Ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε υποκείμενα εκβιασμού. Και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η κυβέρνηση ούτε δέχεται πιέσεις ούτε εκβιάζεται. Να αναλογιστούν όλοι ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά τέτοιες λογικές».