Μπράβο, λεβέντη: 13χρονος μαθητής – ήρωας σταμάτησε το σχολικό λεωφορείο..

Ένα σοβαρο ατύχημα κατάφερε να αποτρέψει την τελευταία στιγμή ο 13χρονος μαθητής Dillon Reeves, όταν η οδηγός του σχολικού λεωφορείου στο οποίο επέβαινε ο ίδιος με τους συμμαθητές του, λιποθύμησε. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο ίδιος είναι ένας μικρός ήρωας καθώς με την ψυχραιμία του και την σωστή επέμβαση του, έσωσε από πιθανούς σοβαρούς τραυματισμούς τους 66 συμμαθητές του.

13χρονος μαθητής – ήρωας σταμάτησε το σχολικό λεωφορείο όταν η οδηγός λιποθύμησε και έσωσε 66 παιδιά

Το σχολικό κινείτο από το γυμνάσιο Carter Middle School στο Warren του Michigan προς τα σπίτια των μαθητών όταν, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, η οδηγός ενημερώνει μέσω ασυρμάτου τους ανωτέρους της πως δεν αισθάνεται καλά. Ο 13χρονος Dillon καθόταν πέντε θέσεις πίσω της και έτρεξε να τη βοηθήσει όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη. Μάλιστα, πήρε στα χέρια του και τον έλεγχο του λεωφορείου.

Πιο συγκεκριμένα, αφού η οδηγός ενημερώνει τους ανωτέρους της πως θα πρέπει να σταματήσει, καθώς δεν νιώθει καλά, χάνει τον έλεγχο του οχήματος και ακούγονται μαθητές να ουρλιάζουν όταν το σχολικό αρχίζει να βγαίνει από τη λωρίδα κυκλοφορίας του. Βλέποντας την οδηγό σε αυτή την κατάσταση ο 13χρονος έσπευσε και βοήθησε να σταματήσει το λεωφορείο, ενώ αμέσως μετά ζήτησε από τους συμμαθητές του να καλέσουν την Άμεση Δράση.

Δείτε τη στιγμή που ο 13χρονος μαθητής σώζει την κατάσταση

«Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα και την ηρωική σου αντίδραση», σχολίασε στο Facebook ένας δημοτικός σύμβουλος στην κωμόπολη του Warren για τον μαθητή.

Το αστείο της υπόθεσης (αν μπορεί να υπάρξει) είναι το πώς αντέδρασαν οι γονείς του παιδιού όταν τους τηλεφώνησε η αστυνομία. Ο πατέρας του έκπληκτος ρώτησε: «τι στο καλό έκανε;», για να λάβει την απάντηση: «όχι, ο γιος σας είναι ένας ήρωας».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


https://player.glomex.com/integration/1.952.0/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cs96zo9sqnc9&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fmpravo-leventi-13chronos-mathitis-iroas-stamatise-to-scholiko-leo%2F