Νεαρός συνοριοφύλακας έκανε σύμφωνο συμβίωσης με 74χρονη για να αποφύγει τον Έβρο

Μπορεί ο έρως χρόνια να μην κοιτά, εντούτοις στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν πρόκειται για μία… τυπική περίπτωση έρωτα που οδήγησε σε γάμο.

Καραμπινάτες περιπτώσεις εικονικών συμφώνων συμβίωσης από συνοριοφύλακες, για να αποφύγουν τον Έβρο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στον απόηχο των αποκαλύψεων των προηγούμενων ημερών που πυροδότησαν εισαγγελική παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για τις καταγγελίες για υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες. Η σχετική έρευνα που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφάλειας Βορείου Ελλάδος.

εκάδες από τους 250 νέους συνοριοφύλακες οι οποίοι έχουν προσληφθεί για την ενίσχυση των δυνάμεων στον Έβρο, όπως αποκάλυψε το Evros News, έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης ώστε να εξασφαλίσουν τα πέντε προβλεπόμενα μόρια για να τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης υπηρετώντας στα υπαγόμενα σε αυτή Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, Τυχερού και Σουφλίου.

Σύμφωνο συμβίωσης με 74χρονη

Ωστόσο, ορισμένες περιπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από κραυγαλέες. Σύμφωνα με το iEidiseis.gr, σε μία περίπτωση συνοριοφύλακας (περίπου 25 ετών) εμφανίζεται να έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με μία 74χρονη.

Και μπορεί, όπως σχολιάζουν δηκτικά αρμόδιες πηγές, ο έρως χρόνια να μην κοιτά, εντούτοις στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν πρόκειται για μία… τυπική περίπτωση έρωτα που οδήγησε σε γάμο.

Σε μία άλλη περίπτωση συνοριοφύλακας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με συνάδελφό του, με τον οποίο συνυπήρχαν στην ίδια «φουρνιά» προσλήψεων. Πηγές της λεωφόρου Κατεχάκη σημειώνουν ότι ένας στους τρεις, από τους συνολικά 250 νέους συνοφιορύλακες, εμφανίζεται να έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.