«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Συνελήφθη ο πρώην παίκτης Survivor, Πάνος Αργιανίδης, που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο πρώην παίχτης του Survivor, είχε κλειστεί σε κτήριο στο Κρυονέρι και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Έληξε το «θρίλερ» με παρέμβαση της Αστυνομίας.

Λήξη «συναγερμού» στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, καθώς η Αστυνομία με επιχείρησή της συνέλαβε τον πρώην παίκτη του Survivor, Πάνο Αργιανίδη, που έγινε γνωστός με την ιδιότητα του «μάνατζερ ράγκμπι».

Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε κλειστεί από το βράδυ της Δευτέρας σε τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, στα οποία εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του κτηρίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Οι Αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, όπου κλήθηκε να δώσει κατάθεση.

Ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, βρέθηκε στο σημείο εξαρχής μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του προσπαθώντας να τον μεταπείσουν. Μετά το τέλος του περιστατικού, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και απλά επιβεβαίωσε πως το παιδί του είναι καλά στην υγεία του.

Το χρονικό του επεισοδίου
Ο «συναγερμός» έχει σημάνει από τις 3 τα ξημερώματα, όταν ο πρώην παίκτης του Survivor, ταμπουρώθηκε στις τουαλέτες του δεύτερου ορόφου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Μαζί του δεν είχε όπλο ή μαχαίρι, όμως αντιστάθηκε στη σύλληψη πετώντας στους Αστυνομικούς… χλωρίνη.

Αφού διαπραγματεύτηκε μαζί του ειδικός διαπραγματευτής και δεν κατεληξε πουθενα, επιστρατεύτηκε η ΟΠΚΕ με τους άνδρες της ομάδας να σπάνε την πόρτα και τελικώς να τον συλλαμβάνουν.