Νόβακ Τζόκοβιτς: Μυστήριο σκεύασμα σε αγώνα με τον Τσιτσιπά

Σε βίντεο φαίνονται συνεργάτες του Τζόκοβιτς να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή με τον έναν εξ αυτών να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα – «Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος» λέει η γυναίκα του

να περίεργο περιστατικό που επαναλαμβάνεται τον τελευταίο καιρό, έχει αρχίσει να δημιουργεί ερωτήματα γύρω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά ο Νόλε αναγκάστηκε να πάρει κάποια συμπληρώματα κατά τη διάρκεια αγώνων του και με αφορμή ένα βίντεο που κατέγραψε θεατής του αγώνα απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του «Paris Masters», δημιουργήθηκε σάλος. Στο βίντεο φαίνονται συνεργάτες του Τζόκοβιτς να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή με τον έναν εξ αυτών να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα τις κινήσεις του έταιρου συνεργάτη του Σέρβου τενίστα.

«Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να μου εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Μου φαίνεται εκπληκτικά ύποπτο», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος που ανήρτησε το σχετικό βίντεο.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναρωτήθηκε πώς δεν έχει τεθεί το ερώτημα και άλλη φορά δεδομένου ότι ο Τζόκοβιτς έχει χαρακτηρίσει «μαγικό φίλτρο» το σκεύασμα που έλαβε κατά τη διάρκεια αγώνα στο Wimbledon. Θέση στο ζήτημα πήρε η σύζυγος του Τζόκοβιτς, Γελένα, όταν άλλος χρήστης του Twitter κάλεσε τον Σέρβο τενίστα να τοποθετηθεί δημοσίως και να δώσει απαντήσεις για όσα σενάρια κυκλοφορούν.

«Δεν είναι όλα ύποπτα»

«Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος να μιλήσει. Όλη αυτή η ανοησία να μιλάνε ορισμένοι άνθρωποι για ό,τι δεν είναι έτοιμοι επειδή άλλοι είναι ανυπόμονοι, είναι παράλογο. Σωπάστε. Κοιτάξτε περισσότερο τους εαυτούς σας. Δεν είναι όλα ύποπτα όσα βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Δεν επιτρέπεται αυτό;» έγραψε η σύζυγος του Τζόκοβιτς χωρίς να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.