Ξέφυγε τελείως η κατάσταση! Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικών από νεαρούς στη Λάρισα! Βίντεο..

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στην Ελλάδα! Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικών από νεαρούς στη Λάρισα!
Βίντεο – σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό των αστυνομικών στη Λάρισα έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά και τρόμο στην κοινή γνώμη. Εάν μία μερίδα νεαρών έφτασε στο σημείο να δείρει αστυνομικούς τότε…  Το Κράτος βρίσκεται υπό πλήρη διάλυση και οι Έλληνες πολίτες μένουν μόνοι και απροστάτευτοι απέναντι σε κάθε λογής κακοποιό στοιχείο!…

Μια παρατήρηση σε έναν ποδηλάτη που έκαναν αστυνομικοί προκάλεσε τον άγριο ξυλοδαρμό τους από 20 νεαρούς.

Ο ποδηλάτης εμπόδιζε την πορεία του περιπολικού, με τους Αστυνομικούς να του κάνουν παρατήρηση, εκείνον όμως να αρνείται να κάνει στην άκρη. Όσο η ένταση ανέβαινε, στο σημείο εμφανίστηκαν 20 νεαροί, οι οποίοι ξεκίνησαν επίθεση τους αστυνομικούς. Οι Αστυνομικοί φαίνονται να πέφτουν στο έδαφος ενώ η ομάδα συνεχίζει να τους κλωτσά.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το πρόσφατο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το onlarissa.gr. Οι Αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Ο 35χρονος ποδηλάτης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 37 μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή, ενώ εκκρεμεί η δίκη δύο γυναικών που φέρεται να συμμετείχαν στην επίθεση.