Οι Γερμανοί που δέχθηκαν την επίθεση στην Κρήτη ξεσπούν: Θα επιστρέψουμε μόνο αν αποδοθεί δικαιοσύνη

Η επίσκεψη στον Μυλοπόταμο σημάδεψε αρνητικά την οικογένεια από τη Γερμανία

Τρομαγμένοι, οργισμένοι και απογοητευμένοι από όσα έζησαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους στην ΕΡΤ οι Γερμανοί τουρίστες που έζησαν στιγμές τρόμου όταν τους επιτέθηκαν δύο κάτοικοι του Μυλοποτάμου, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η περιπέτεια για την οικογένεια των Γερμανών ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν θέλησαν να ζητήσουν τα στοιχεία ασφάλειας ενός κατοίκου του Μυλοποτάμου, ηλικίας 35 ετών, που τους τράκαρε με το αυτοκίνητό του.

Αυτό, όμως, που ακολούθησε ήταν «σαν ταινία δράσης» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κρις το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας των Γερμανών τουριστών.

«Δεν μπορείς να περιγράψεις πόσο τρομακτικό ήταν αυτό. Η απειλή ζωής και το να βλέπεις έναν άνθρωπο με ένα μαχαίρι. Βλέποντας την αδερφή μου να κλαίει προσπάθησα ενστικτωδώς να την προστατεύσω. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όμως, βλέποντας ένα μαχαίρι» είπε ο Κρις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Από την πλευρά του ο αδελφός του, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τους δύο κατοίκους του Μυλοποτάμου από το να γρονθοκοπούν τον αδελφό του ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη προκειμένου να νιώσει ασφαλής να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα.

«Τα αισθήματά μου για τη Ελλάδα μου έδειξαν πόσο ανασφάλεια υπάρχει. Αν ήθελα να επισκεφθώ την Ελλάδα ξανά θα ήθελα να δω ότι έχει αποδοθεί δικαιοσύνη στους δύο και ότι έχει συλληφθεί αυτός με το μαχαίρι» είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Κρις.