Ο Λούις έκλεψε ξανά την παράσταση: Έβγαλε τη γλώσσα και έκλεισε το στόμα στην έξαλλη Κέιτ

Εντυπωσιακότατοι οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια της Βασίλισσας Ελισσάβετ, ωστόσο ακόμα και κατά την τελευταία ημέρα των 4ημερων εκδηλώσεων την παράσταση έκλεψε ο μικρότερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο Λούις.

Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ώρες, ο μικρός απέδειξε πόσο ίδια είναι τα παιδιά σε όλο τον κόσμο -ακόμα κι αν πρόκειται για πρίγκιπες- και πόσο “γραμμένους” έχουν τους “τύπους”.

ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΕΪΤ

Είμαστε, βέβαιοι, ότι οι γονείς του και όλοι οι βασιλικοί παρατρεχάμενοι θα έκαναν ό,τι μπορούν για να του εξηγήσουν πώς πρέπει να φέρεται ένας μικρός πρίγκιπας στις δημόσιες εμφανίσεις του, όμως εκείνος… πέρα βρέχει!

Τον είδαμε, λοιπόν, χθες να παρακολουθεί την τελετή λήξης των εκδηλώσεων προς τιμήν της προ-γιαγιάς του χωρίς να κάθεται στιγμή ήσυχος.

Μάλιστα, στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τον διεθνή Τύπο ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Μ. Βρετανίας φαίνεται να κάνει κοροϊδευτικές μορφασμούς στην δούκισσα του Κέιμπριτζ, να την χτυπά, ενώ κάποια στιγμή, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον συνετίσει, της κλείνει και το στόμα!

Η Κέιτ φανερά εκνευρισμένη του λέει διαρκώς να κάτσει ήσυχος. Είναι, όμως, προφανές, ότι το παιδάκι είναι κουρασμένο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, γέρνει στον ώμο της, ενώ αργότερα της δίνει και ένα φιλί.

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Λούις έκλεψε τις εντυπώσεις. Δείτε εδώ τις “μεγάλες” στιγμές του από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.