Ο Πελέ ‘σβήνει’! Έβαλαν χρυσό φέρετρο στο γήπεδο της Σάντος και ετοιμάζονται για την κηδεία του! Η συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Πελέ: Η κόρη του θρύλου της μπάλας, Κέλι Νασιμέντο, συγκίνησε με τη φωτογραφία που ανέβασε από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται ο πατέρας της, ενώ την ίδια ώρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του προετοιμάζονται για την κηδεία του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Την πιο κρίσιμη μάχη δίνει τις τελευταίες ώρες ο Πελέ, καθώς πλέον ο καρκίνος από τον οποίο νοσεί, αρχίζει να επηρεάζει την καρδιά και τα νεφρά του. Η υγεία του, δυστυχώς, επιδεινώνεται διαρκώς.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σάντος, άρχισαν προετοιμασίες για την κηδεία του, καθώς όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τοποθετήθηκε ένα χρυσό φέρετρο στο κέντρο του γηπέδου της ομάδας όπου μεγαλούργησε ο θρυλικός άσος.

Γύρω από το στάδιο υπάρχει κινητικότητα, με φορτηγά να μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα, καθώς αν ο Πελέ πεθάνει, αναμένεται να ακολουθήσει λαϊκό προσκύνημα από όλη την Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος περνάει τις γιορτινές ημέρες στο νοσοκομείο, όπου έχει διαρκώς στο πλάι του τις κόρες του. Η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι αγκαλιά με τον πατέρα της. Τη συνόδευσε με το συγκινητικό μήνυμα: «Εδώ πάμε, στον αγώνα και στην πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί».