Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor

Απρόσμενη τροπή πήρε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο και προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μπορεί σε αυτό, ως είθισται, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανός αλλά έμελλε να μην έχει τον πρώτο ρόλο οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και αυτό γιατί ένας παίκτης του Survivor All Star εξέφρασε ανοικτά την επιθυμία να αποχωρήσει άμεσα και οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Αυτή ήταν άλλωστε και η δεύτερη φορά στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ένας παίκτης ζητάει από τοξ παρουσιαστή και την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς. Πρώτη τον συγκεκριμένο… χορό έσυρε, νωρίς νωρίς, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση. Κάτι που ενισχύθηκε όταν ο παρουσιαστής επέμεινε στην απόφαση του και επιβεβαίωσε στον Γιώργο Λιανό πως αυτή είναι και η τελική του απόφαση.

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Έτσι, ο Στέλιος Χανταμπάκης αποτελεί πια παρελθόν από το Survivor All Star.


https://player.glomex.com/integration/1.953.0/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cscykwv5odkp&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fo-stelios-chantampakis-apochorise-oikeiothelos-apo-to-survivor%2F