Πάτρα: Νεαρός έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην παραλιακή

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία στην Πάτρα για νεαρό άτομο που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε ξενοδοχείο στην παραλιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest o νεαρός είναι γύρω στα 18 και είχε τις αισθήσεις του όταν το παρέλαβε στο ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο στην Πάτρα.

Το tempo24 αναφέρει πως ο νεαρός διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ το pelop κάνει λόγο για φοιτητή από την Αθήνα που φέρεται να διαπληκτίστηκε με την κοπέλα του.

Κατάγματα σε όλο του το σώμα έχει ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Η πτώση σύμφωνα με το tempo24 έχει προκαλέσει στον 18χρονο κατάγματα σε σχεδόν όλο του το σώμα, με κάποια από αυτά να κρίνονται από τους γιατρούς του νοσοκομείου στην Πάτρα ως ιδιαιτέρως σοβαρά.Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όλα έγιναν περίπου στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 18χρονος βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου εντόπισαν ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού παρόντα ήταν μέλη της παρέας του που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και είδαν τον φίλο τους να πέφτει στο κενό.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του νεαρού και μίας φίλης του. Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα.