Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών. Πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η υγεία του έκτοτε επιβαρύνθηκε αρκετά και δεν ανέκαμψε.

Στο πλευρό του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ήταν τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με τον γιο τους, Μάκη Κακέτση.

Ο Στηβ Κακέτσης και η Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξαν παντρεμένοι αρκετά χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, από τα οποία το πρώτο, όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο ίδιος, είχε πεθάνει 36 ώρες μετά από τη γέννησή του.

Ο γιος τους, Μάκης Κακέτσης, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και διατηρεί δικό του χρηματηστηριακό γραφείο. Ο επιχειρηματίας διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου. Ήταν ιδιοκτήτης πολλών νυχτερινών μαγαζιών καθώς κι εστίασης, τα γνωστότερα από τα οποία ήταν η «Νεράιδα» που βρισκόταν στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου και το «Kitchen Bar» στο ίδιο σημείο αργότερα.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους, τη σχέση και τον γάμο τους. Ο έρωτάς του, την έκανε να τα παρατήσει όλα και να τον ακολουθήσει στην Αμερική.

«Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν μου έστειλε μία φίλη κοινή να μου πει ότι θέλει να με γνωρίσει. “Α, αυτός που πάει στα μπουζούκια και σπάει;” είπα και δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Ένα βράδυ είμαστε στην Μαρινέλλα με τον Γιώργο, τον Ηλία και κάποιος περνάει και μου αφήνει λουλούδια.

Ο Ηλίας μου είπε ότι είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο που δεν σκορπάει τα λεφτά του μπαμπά του. Τη δεύτερη φορά βλέπω στην κολόνα έναν καλλονό, Αλεν Ντελόν. Τον φώναξα και κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να μου λέει για τη δουλειά του, ότι με είδε και μου άρεσε η πλάτη μου. Προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου. Ήθελε να ανέβει πάνω και του είπα όχι γιατί είχε πιει. Τον ερωτεύτηκα», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός για την πρώτη τους γνωριμία.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Έλεος!», για τη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση:


https://player.glomex.com/integration/1.962.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-crj4lvtqrskh&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fpethane-o-stiv-kaketsis-se-ilikia-73-eton%2F