Πέφτει «βόμβα» στο Survivor: Αποβάλλονται άρον-άρον Μπάρτζης και Καραγκούνιας μετά από όσα έγιναν

Εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στο Survivor All Star, αφού φήμες θέλουν τους Νίκο Μπάρτζη και Τάκη Καραγκούνια να είναι εκτός παιχνιδιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης, έχουν τεθεί εκτός Survivor.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι δύο παίκτες έχουν αποχωρήσει από τα γυρίσματα και έχουν απομονωθεί από τις καλύβες και τους συμπαίκτες τους.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση για το εάν θα φύγουν οριστικά από το παιχνίδι, ή όχι.

Η «εκδίωξη» τον δυο παικτών φαίνεται πως σχετίζεται με κάποια σφάλματα στα οποία υπέπεσαν και εξόργισαν την παραγωγή της Acun Media.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το εάν οι Μπάρτζης και Καραγκούνιας θα συνεχίσουν στο παιχνίδι, ή θα αποβληθούν οριστικά από το ριάλιτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία, αλλά πρόκειται για φήμες, αφού δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο τι συμβαίνει και ποια είναι η πρόθεση της παραγωγής.


https://player.glomex.com/integration/1.962.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-csnxsbl2nbld&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fpeftei-vomva-sto-survivor-apovallontai-aron-aron-mpartzis-kai-karagkoynias-meta-apo-osa-eginan%2F

Παράλληλα, πριν από δυο ημέρες είχε γίνει χαμός κατά τη διάρκεια αγωνίσματος ασυλίας, με τους δύο παίκτες να αντάλλασουν βαριές κατηγορίες και να απέχουν μόλις λίγο από το να πιαστούν στα χέρια!

Δεν αποκλείεται οι εντάσεις που έχουν δημιουργήσει συνολικότερα στο παιχνίδι, να είναι η αιτία της αποβολής τους. Μένει να δούμε λοιπόν αν τα δημοσιεύματα ευσταθούν και αν τελικά οι δύο παίκτες που τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, θα συνεχίσουν στο Survivor ή εάν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.