Παγκόσμιο φιάσκο με Ραϊόλα: Fake news ο θάνατος του – «Με σκότωσαν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

Παγκόσμιο φιάσκο με την είδηση του «θανάτου» του μεγαλοατζέντη, ο οποίος γνωστοποίησε μέσω twitter ότι είναι ζωντανός και τσαντισμένος!

Τον γύρο του κόσμο έκανε τις προηγούμενες ώρες η είδηση ότι ο Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή, ωστόσο η υπόθεση εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο fake news.

Ο 52χρονος γνωστοποίησε ο ίδιος ότι είναι ζωντανός, με μήνυμα του στα social media! Μάλιστα, όπως υπογράμμισε είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων μηνών που βγάνει η «είδηση» ότι έφυγε από τη ζωή.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με σκοτώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ».

«Είμαι εξοργισμένος…»

Ο γιατρός, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι ο Ραϊόλα μάχεται για τη ζωή του. Ο επικεφαλής στην ΜΕΘ του Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο, τόνισε χαρακτηριστικά στο ANSA ότι: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα από ψευδο-δημοσιογράφους που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για τη ζωή του».