Παλαιό Φάληρο: Οι γιατροί που δεν μπορούσαν να εξετάζουν λόγω… συρρίκνωσης πέους επέστρεψαν

Απόλυτο viral είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες η ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί σε πολυκατοικία του Παλαίου Φαλήρου, στο οποίο στεγάζονταν δύο ιατρεία.

Εκεί λοιπόν υπήρχε πρόβλημα με την θέρμανση λόγω οφειλών, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην εξέταση των πελατών, καθώς όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση «οι χαμηλές θερμοκρασία προκαλούσαν συρρίκνωση του μορίου των ανδρών».

Φαίνεται όμως πως η μυθική ανακοίνωση που είχε βγει τότε, «συγκίνησε» όσους μένουν στην πολυκατοικία, με αποτέλεσμα να πληρώσουν το χρέος και η ζέστη, μαζί με την κανονικότητα να επανέλθει.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψουν και οι γιατροί, με νέα καταπληκτική ανακοίνωση…

Στην ανακοίνωση, αφού ευχαριστούν όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, εύχονται καλές γιορτές, ενώ κάνουν και… ένα δώρο στους άντρες ενοίκους της πολυκατοικίας.

«Οι άνδρες ένοικοι της πολυκατοικίας μας, κέρδισαν επάξια δια βίου ανδρολογική υποστήριξη και εγγύηση καλής λειτουργίας» αναφέρουν κλείνοντας την ανακοίνωσή τους.

Δείτε τη νέα ανακοίνωση

«Αγαπητοί ένοικοι,

Σας ευχαριστούμε για την συγκλονιστική και άμεση ανταπόκριση και τακτοποίηση του ζητήματος της θέρμανσης της πολυκατοικίας μας.

Η κανονικότητα στην κλινική εξέταση των ανδρών ασθενών μας, επανήλθε.

Καλές γιορτές σε όλους.

Υ.Γ: Οι άνδρες ένοικοι της πολυκατοικίας μας, κέρδισαν επάξια δια βίου ανδρολογική υποστήριξη και εγγύηση καλής λειτουργίας»