Παλεύει για τη ζωή του ο Νίκος Ξανθόπουλος: Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω.

Ο 88χρονος ηθοποιός και αγαπημένος πρωταγωνιστής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, καρδιολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στο ΕΚΑΒ πριν μία εβδομάδα. Εκείνη την ημέρα, αν κι εφημέρευε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, δεν διακομίστηκε εκεί και νοσηλεύεται σε κεντρική κλινική της Αθήνας .

Λόγω μάλιστα της προχωρημένης ηλικίας του οι γιατροί, έκριναν σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Η κόρη του, Μαρία, επιβεβαίωσε ότι ο 88χρονος χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου, ωστόσο δεν προχώρησε σε διευκρινήσεις.

Σημειώνεται ότι η υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου κλονίστηκε όταν η σύζυγός του τον περασμένο Μάιο αρρώστησε βαριά. Όλη η οικογένεια όμως είναι στο πλευρό του τού δίνει κουράγιο και δύναμη και αναμένει την ημέρα που θα πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, δυστυχώς τα νέα για την υγεία του δεν είναι καλά και ο ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν τα πάντα ώστε να αντιμετωπίσουν τα πολλά και σοβαρά καρδιολογικά προβλήματά του.

Τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια του, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ της οικίας τους στην Παιανία, και το νοσοκομείου, κοντά στον δικό τους άνθρωπο, με την αγωνία να τους έχει κυριεύσει. Μαζί με τη Γέννηση του Θεανθρώπου ελπίζουν να αναγεννηθεί από το κρεβάτι της εντατικής και ο άνθρωπός τους να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

Χθες, 22/12, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και φίλος του, Τάσος Κοντογιαννίδης, επισκέφθηκε τον φίλο του. Η ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook συγκλονίζει.