Παππούς 86 ετών καλλιεργούσε «δάσος» με πεντάμετρα χασισόδεντρα.

Τα χρόνια που βαραίνουν την πλάτη του δεν εμπόδιζαν έναν 86χρονο να δημιουργήσει ένα ολόκληρο… δάσος από τεράστια δενδρύλλια κάνναβης στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του σε μια κοινότητα του Δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, όπου τα εντόπισαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών ως… πέντε μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Παράλληλα, μέσα στο σπίτι βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 43 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του παππού, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Καλλιεργούσε στην αυλή του δενδρύλλια κάνναβης

Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη ένας Έλληνας, καθώς κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του σε περιοχή της Άρτας, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως 2,60 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.