«Πραξικόπημα» Πούτιν στη Μόσχα; Ειδική μονάδα πραιτωριανών συλλαμβάνει στρατιωτικούς

Η έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας φαίνεται πως άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου στη Ρωσία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα, μονάδες πιστές στον Βλαντιμίρ Πούτιν, συλλαμβάνουν στρατιωτικούς στη Μόσχα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες λίγες ώρες μετά την καταστροφική έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας, μονάδες της «εκλεκτής» επιχειρησιακής μεραρχίας Dzerzhinsky, που αποτελεί την Εθνική Φρουρά της Ρωσίας και τελεί υπό τον απευθείας έλεγχο του προέδρου της Ρωσίας, συλλαμβάνει στρατιωτικούς που θεωρούνται υπεύθυνοι για τις ήττες των τελευταίων μηνών στην Ουκρανία.

Η υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας αλλά ουκρανικά ΜΜΕ, μεταδίδουν πως μία σειρά «μέτρων» που στρέφονται κατά του στρατού έχει ξεκινήσει στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου η κυκλοφορία στο κέντρο έχει αποκλειστεί.

«Είναι γνωστό ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει πολυάριθμες συλλήψεις, κρατήσεις και αποκλεισμός του στρατού. Ταυτόχρονα, όλες οι στρατιωτικές μονάδες κατά μήκος της περιμέτρου της Μόσχας έχουν τεθεί σε επιφυλακή», αναφέρει η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ουκρανία.

Πηγή: OnAlert.gr