Ρέμος και Φουρέιρα για… λίγους: 500 και 1.000 ευρώ το άτομο για τις εμφανίσεις τους σε Κύπρο και Μύκονο

Για λίγους και «εκλεκτούς» είναι οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά σε Λεμεσό και Μύκονο – Έως και 7.000 ευρώ τα μπροστινά τραπέζια

Αν θες να δεις από κοντά δύο από τα κορυφαία ονόματα τραγουδιστών στην Ελλάδα, και όχι μόνο, τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα, πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω από έναν μισθό, για μία μόνο βραδιά…

Το Nammos εκτός από τη Μύκονο, από φέτος θα υπάρχει και στη Λεμεσό στην Κύπρο και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι με ένα μεγάλο τριήμερο event. Αφετηρία του η 11η ημέρα του Ιουνίου όπου έχει προγραμματιστεί μία μεγάλη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings.

«Η γιορτή ξεκινά το Σάββατο 11 Ιουνίου με μία συναυλία όπου ο Αντώνης Ρέμος συναντά τους Gipsy Kings για μία βραδιά που μόνο το NAMMOS μπορεί να δημιουργήσει. Μία κλασική συνεργασία, μία συναυλία που ανοίγει θεαματικά το νέο κεφάλαιο NAMMOS Limassol. Η βραδιά θα αρχίσει με ένα DJ set από τον Αντώνη Δημητριάδη, που θα σας κρατήσει ακόμα περισσότερο κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Λεμεσού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.

Όταν πρόκειται για Nammos, καταλαβαίνει κανείς ότι οι τιμές δεν είναι για όλους, καθώς για να κλείσει κανείς θέση, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο, χρειάζεται να καταβάλει το λιγότερο 500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο χώρος θα είναι χωρισμένος σε δύο ζώνες, την Α που είναι η πιο ακριβή και την Β που είναι η πιο φθηνή. Εκεί θα υπάρχουν τραπέζια των 10 ατόμων, με την τιμή να περιλαμβάνει δύο μπουκάλια σαμπάνιας και ένα μπουκάλι βότκα.

Στην Α ζώνη, κάθε άτομο πρέπει να πληρώσει 700 ευρώ, δηλαδή 7.000 ευρώ το τραπέζι, ενώ στην Β, 500 ευρώ, δηλαδή 5.000 ευρώ το τραπέζι.

Sold out η Ελένη Φουρέιρα στη Μύκονο: 1.000 ευρώ το άτομο σε μπροστινά τραπέζια

φουρειρα

Ρεζερβέ είναι και το μαγαζί που θα εμφανιστεί στη Μύκονο η Ελένη Φουρέιρα, καθώς οι… εξωπραγματικές τιμές δεν πτοούν όσους θέλουν να δουν από κοντά τη γνωστή τραγουδίστρια.

Η προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο, είναι η πρώτη μεγάλη στο νησί για το καλοκαίρι και ήδη το Cabaret Restaurant Lio στο οποίο είναι να εμφανιστεί είναι sold out.

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, η χρέωση ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια φτάνει τα 1.000 ευρώ ενώ στα πιο πίσω η τιμή κατεβαίνει στα 500 ευρώ.