Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με νέους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η θανατηφόρα κεταμίνη που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα, με βάση τις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού, δόθηκε στο Ωνάσειο.

Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, επικαλούμενος νοσοκόμα του νοσοκομείου.

«Νοσοκόμα του Ωνάσειου Νοσοκομείου που επικοινώνησε μαζί μου, μου είπε ότι στη Τζωρτζίνα είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνηόταν ήταν στη ΜΕΘ και είναι καταγεγραμμένο, είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η νοσηλεύτρια μου είπε πολλά πράγματα που είχαν γίνει στο Ωνάσειο. Ήταν υπεύθυνη για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Μου είπε ότι το παιδί ήταν σε πολύ βαριά κατάσταση. Δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει, αλλά θα κληθεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Βίντεο 1

Διαψεύδει το Ωνάσειο

Από την πλευρά του το Ωνάσειο, μετά από επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Live News», διαψεύδει τους εν λόγω ισχυρισμούς, λέγοντας πως δεν χορηγήθηκε η ουσία στη Τζωρτζίνα κατά τη διαδικασία τοποθέτησης του απινιδωτή.

Υπενθυμίζεται ότι η 9χρονη νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο επτά μήνες πριν τον θάνατό της και κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» τον Ιανουάριο του 2022.

Βίντεο 2

«Μίλησαν» τα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι έδειξαν για την κεταμίνη

Εντωμεταξύ, στοιχεία από τα ευρήματα των διωκτικών αρχών σχετικά με τα ψηφιακά «ίχνη» σε σελίδες με θανατηφόρες ουσίες της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της εφημερίδας, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης και κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Πατρών και εστάλησαν για διερεύνηση «υπόπτων» διαδρομών στην Αθήνα, «έδειξαν» τις συγκεκριμένες διαδικτυακές αναζητήσεις, όμως αυτές τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης.

Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου έμπαινε στη διαδικασία να ψάξει στη google για να πληροφορηθεί για κάθε τι που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη.

Το τελευταίο γκουγκλάρισμά της, σύμφωνα πάντα με την «Π», εντοπίζεται στις 30 Μαρτίου λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ.

Αναζητούσε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε «σκάσει» η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, αφορά όμως σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. Από τις 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας (smartphone).