Ρόδο: 17χρονος βίασε 13χρονη με την προτροπή του πατέρα του

Στην εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού με θύμα μια 13χρονη την οποία «έκλεψε» χωρίς την θέλησή της ένας 17χρονος , τον οποίο γνώριζε, προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί της  Ασφαλείας Ρόδου, σχηματίζοντας δικογραφία και κατά του 41χρονου πατέρα του ανήλικου δράστη.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, πιο συγκεκριμένα, την 9η Φεβρουαρίου η ανήλικη κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου ότι την 4η Φεβρουαρίου βράδυ ενώ μετέβαινε στην οικία της γιαγιάς της, που διαμένει δίπλα στην οικία της μητέρας της, άγνωστος άνδρας τον οποίο είχε δει ελάχιστες φορές ως τότε, την εξανάγκασε δια της βίας να εισέλθει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, πιθανότατα ο πατέρας του, και την μετέφεραν σε άγνωστη οικία.

Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης,την εξανάγκασαν με χρήση βίας και απειλών να έρθει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παρά τη θέλησή της και με την προτροπή του μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα.

Από την αστυνομία  βρέθηκαν τα στοιχεία των δραστών, εντοπίστηκαν και αναγνωρίστηκαν από το θύμα. Οι ισχυρισμοί της ανήλικης επιβεβαιώθηκαν και από την ιατροδικαστική εξέταση.
Η δικογραφία σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.