Σάλος με Τούρκο βουλευτή: «Το βαθύ ντεκολτέ είναι έγκλημα και ποινικό αδίκημα»! Η απίστευτη επίθεση που εξαπέλυσε σε γνωστή ηθοποιό! (Βίντεο)

«Το βαθύ ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα»!
Ο βουλευτής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Αχμέτ Τσακάρ, έκανε επίθεση στην Τουρκάλα ηθοποιό, Μελίς Σεζέν, για το ντεκολτέ της.

Ο βουλευτής κριτίκαρε έντονα τη Σεζέν μιλώντας για «ντεκολτέ που φτάνει μέχρι τον αφαλό» ενώ την κατηγόρησε για «έγκλημα» και για «ανηθικότητα». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα. Δίχως να υπάρχει ανάγκη καταγγελίας. Διότι το ντεκολτέ είναι βαθύ, φαίνεται το στήθος και το δείχνει μέσα στην κοινωνία».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ η απάντηση δεν άργησε να έρθει και από την ηθοποιό μέσω Twitter,η οποία είπε ότι «θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή της…».

Μάλιστα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Hurriyet έφτασε στο σημείο να βάλει το θέμα στην πρώτη σελίδα, με τίτλο: «Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν για το τι θα φορέσουν;

Η Νεβσίν Μεννγκιού, δημοσιογράφος, σχολίασε τις δηλώσεις Τσακάρ επισημαίνοντας ότι «μας λέει δηλαδή πως αυτό είναι ποινικό αδίκημα και το ντεκολτέ! Να συλληφθεί κι αυτή; Eπειδή φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Η χώρα αυτή έχει αποκτήσει μανία για τις συλλήψεις. Υπάρχει άλλη χώρα της δυτικής κοινωνίας που φοβάται τόσο πολύ από το γυναικείο στήθος;».