Σάλος σε πολυκατοικία με κοπέλα που ουρλιάζει στις προσωπικές της στιγμές! Το απίστευτο σημείωμα που της άφησαν στην πόρτα!

«Παρακαλείται η ένοικος που ούρλιαζε όλη τη νύχτα…» – Το απίστευτο σημείωμα που άφησαν στην πόρτα κοπέλας, που ουρλιάζει στις προσωπικές της στιγμές και έχει αναστατώσει ολόκληρη την πολυκατοικία!

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στο Twitter ένα σημείωμα από πολυκατοικία στην Ελλάδα (άγνωστο το που) σχετικά με μία κοπέλα που ζει εκεί και ουρλιάζει στις προσωπικές της στιγμές.

Η συγκεκριμένη μάλλον είναι λίγο… περισσότερο εκδηλωτική στις προσωπικές της στιγμές. Αυτό σε γενικές γραμμές δεν είναι κακό.

Ωστόσο, όταν φτάνει σε σημείο να ενοχλεί τους γείτονες, τότε τα πράγματα περιπλέκονται λίγο.

Αυτό συνέβη, κατά πάσα πιθανότητα, στην εν λόγω πολυκατοικία, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό από το παρακάτω γράμμα.

Όπως φαίνεται, ένας (ή και παραπάνω) ένοικοι της πολυκατοικίας ενοχλήθηκαν από τις φωνές της κοπέλας, με αποτέλεσμα να τοιχοκολλήσουν ανακοίνωση, μέσω της οποίας της ζητούν να είναι λίγο πιο… ήσυχη.

Αναλυτικά λοιπόν η ανακοίνωση αναφέρει:
«Παρακαλείται η ένοικος που ούρλιαζε όλη τη νύχτα να είναι πιο διακριτική στις προσωπικές της στιγμές! Η γειτονιά δεν φταίει σε τίποτα να ξενυχτάει μαζί της! Όλο το χειμώνα αγανακτήσαμε! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».