Σακίρα: Στίχοι-δηλητήριο για τον Πικέ -«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» [ΒΙΝΤΕΟ

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τον χωρισμό της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ και η Κολομβιανη κυκλοφόρησε ένα… νέο τραγούδι.

Στο τελευταίο της single, BZRP Music Session #53, μια συνεργασία με τον Αργεντινό DJ Bizarrap, η Σακίρα φαίνεται να εκτοξεύει αιχμές κατά του Πικέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την τωρινή σύντροφό του.

Στίχοι-φωτιά στο τραγούδι της Σακίρα

«Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου / Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη», τραγουδάει. «Είσαι τόσο παράξενη που δεν μπορώ καν να σε διακρίνω / Αξίζω δύο από τα 22 / Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo / Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε άλλο σημείο, η Σακίρα προσθέτει: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου / Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι αυτό που ακούγεται / Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου / Είναι ξεκάθαρο ότι είναι το ίδιο με σένα / Για τύπους σαν εσένα / Είμαι πολύ καλή για σένα και γι’ αυτό είσαι με κάποιον σαν εσένα».

Ο χωρισμός Σακίρα-Πικέ μετά από 11 χρόνια

Σακίρα και Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022, μετά από 11 χρόνια κοινού βίου.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Ευχαριστώ για την κατανόηση», ανέφερε η σχετική δήλωση.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να απάτησε την Σακίρα με μια 20χρονη.

Τρεις μήνες αργότερα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της στο περιοδικό Elle, κάνοντας λόγο για την «πιο σκοτεινή ώρα της ζωής» της.

«Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος. Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», είχε αναφέρει.