Σαλαμίνα: Νέες απειλές από τον «νταή» γείτονα – «Θα σας κρεμάσω όλους» φώναζε

 Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που βιώνουν κάτοικοι της Σαλαμίνας, με έναν «νταή» γείτονα, που έχει σπείρει τον φόβο και τον τρόμο να… εξαπολύει απειλές.

Ο άνδρας, που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, έφτιαξε μία θηλιά έξω από το σπίτι του και φώναζε «όλοι από εδώ θα περάσετε, θα σας κρεμάσω όλους». 

Το τελευταίο διάστημα έχει επιτεθεί αρκετές φορές στους γείτονες, ενώ τους έχει απειλήσει με όπλο, με αποτέλεσμα να φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Έτσι, αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία και υπέβαλαν αίτηση, ώστε να τον δει κάποιος ειδικός.

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε»

Από την πλευρά της, κάτοικος της περιοχής εξέφρασε τον φόβο της, κάνοντας λόγο για απειλές με λοστό.

«Το βιώνουμε με πολύ φόβο και χωρίς καμία βοήθεια. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε χθες. Εγώ τον γνώριζα τον άνθρωπο αυτόν και τώρα δεν με αναγνωρίζει. Χθες με απειλούσε πως θα με σκοτώσει. Κυκλοφορεί με ένα λοστό, έχει κρεμάσει μία κρεμάλα έξω από το σπίτι του. Μας θωρεί εχθρούς και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε», είπε η κυρία Κατερίνα.

Το περιστατικό, εκτυλίχθηκε όταν αυτός μπήκε σε ένα σπίτι με λοστό και απείλησε μία άλλη γειτόνισσά του. Όπως είπε, η αστυνομία ήρθε αλλά δεν έγινε τίποτα καθώς δεν τον βρήκε.