‘Σεισμός’ στη Bundesliga: Συνελήφθη κορυφαίος ποδοσφαιριστής για βιασμό 18χρονης Ισπανίδας στην Ίμπιζα!

‘Σεισμός’ στη Bundesliga: Η είδηση της σύλληψης κορυφαίου ποδοσφαιριστή με την κατηγορία του βιασμού προκάλεσε σάλο στη Γερμανία, με τη Στουτγκάρδη να ανακοινώνει ότι πρόκειται για τον συμπαίκτη του Ντίνου Μαυροπάνου στους Σουηβούς, Ατακάν Καραζόρ.

Οι Αρχές της Ισπανίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο αντρών Γερμανικής υπηκοότητας με την κατηγορία ότι βίασαν μια 18χρονη Ισπανίδα στην Ίμπιζα.

Μάλιστα, τα δημοσίευμα ανέφεραν ότι ένας εξ αυτών είναι παίκτης ιστορικής ομάδας της Bundesliga.

Το όνομα του αρχικά δεν έγινε γνωστό, αλλά τελικά η Στουτγκάρδη με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι πρόκειται για τον 25χρονο παίκτη της, Ατακάν Καζόρ.

«Ο μέσος της Στουτγκάρδης Ατακάν Καραζόρ συνελήφθη ενώ ήταν στις διακοπές του στην Ίμπιζα. Αρνείται κάθε εγκληματική πράξη. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του. Εφόσον πρόκειται για μία διαδικασία σε εξέλιξη, ζητάμε την κατανόηση ότι η Στουτγκάρδη δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω για την ώρα» ανέφερε η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου.

Οι δύο άντρες είναι υπό κράτηση χωρίς εγγύηση, ενώ με βάση τα όσα κατέθεσε η νεαρή Ισπανία, τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6), την ανάγκασαν σε ερωτική συνεύρεση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Can Misses στην Ίμπιζα.