ΣΟΚ με Mick Schumacher στο Μονακό – Δείτε το +video

Ο Mick Schumacher είναι επιρρεπής στα ατυχήματα και μάλιστα τα εντυπωσιακά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι υπεύθυνοι της Haas θα θέλουν να το ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όχι μόνο γιατί κανένα από τα δύο μονοθέσιά τους δεν τερμάτισε στο ιστορικό Γκραν Πρι του Μονακό, αλλά και γιατί ο γιός του μεγάλου Michael Schumacker, ο Mick, διέλυσε ένα ακόμα μονοθέσιο.

Και μάλιστα στην κυριολεξία μιας και το έκοψε στη μέση. Ευτυχώς ο ίδιος δεν έπαθε τιπότα και έφυγε περπατώντας, ενώ στη Σαουδική Αραβία όπου είχε σημειωθεί το πρώτο συμβάν είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Το κόστος τότε της επισκευής του μονοθεσίου είχε ανέλθει σε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, καθώς είχαν διαλυθεί τα πάντα εκτός από τον κινητήρα και το σασί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κόστος της επισκευής, αν βέβαια υπάρχει αυτή η δυνατότητα που πολύ αμφιβάλουμε μιας και όπως φαίνεται και το σασί κόπηκε ενώ και ο κινητήρας (προέλευσης Ferrari) πρέπει να έχει υποστεί ζημιές, μάλλον θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Γεγονός που θα κάνει τους ιθύνοντες της Haas με τα περιορισμένα οικονομικά να τραβούν τα μαλλιά της κεφαλής τους. Και να βλέπουν πλέον με άλλο μάτι τον Mick…