Σοκ: Παιδοψυχολόγος χορηγούσε ψευδείς βεβαιώσεις κακοποίησης παιδιών από τους πατεράδες τους για να τις χρησιμοποιήσουν οι -χωρισμένες- μητέρες στη διεκδίκηση της επιμέλειας!

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει φτάσει μια υπόθεση που βρίσκεται υπό στενή διερεύνηση από τις Αρχές και αφορά μια παιδοψυχολόγο η οποία φέρεται να χορηγούσε ψευδείς βεβαιώσεις κακοποίησης παιδιών από τους πατεράδες τους σε χωρισμένες μητέρες, έτσι ώστε αυτές να μπορέσουν να τις χρησιμοποιήσουν στη διεκδίκηση της επιμέλειας των παιδιών τους!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η καταγγελία 20 πατεράδων αφορά γυναίκα η οποία παρουσιάζεται ως παιδοψυχολόγος και δίνει τις σχετικές βεβαιώσεις που κάνουν αναφορά σε σεξουαλική κακοποίηση! Με αποτέλεσμα να βρίσκονται κατηγορούμενοι οι άνδρες και να έχουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.

Ένας από τους καταγγέλλοντες, είπε χαρακτηριστικά: «Είχα ένα συγκρουσιακό διαζύγιο δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί δεν μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μού. Το παιδί μου έχω να το δω δυστυχώς 4 χρόνια. Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι απειροελάχιστό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στο παιδί. Αυτά όλα που γράφει στα συγγράμματα της τα κάνει υποβολή στα παιδιά, για να μπορούν τα παιδιά να υποστηρίξουν την κατηγορία κατά του πατέρα τους».

Με τη σειρά της, η Χριστίνα Φλώρα, δικηγόρος ενός εκ των πατεράδων επεσήμανε: «Ξαφνικά έρχεται μία μήνυση από τη μητέρα που έχει μέσα μία πιστοποίηση από συγκεκριμένη ψυχολόγο, στην οποίο αναφέρει ότι δήθεν το παιδί της εκμυστηρεύτηκε γεγονότα σεξουαλικής κακοποίησης. Όλο αυτό γίνεται τη στιγμή πριν δικάσουν τις αιτήσεις για ασφαλιστικά μέτρα για να μπορούν να βλέπουν το παιδί τους. Όταν ερωτήθηκε και από εμένα ως συνήγορο του πατέρα και από την κυρία δικαστή, αν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό για όσα ισχυρίζεται ότι της είπε το παιδί, αυτή απάντησε ναι. Όταν της ζητήθηκε να το καταθέσει είπε πως τελικά δεν το είχε».