Σοκ στην Κρήτη: 20χρονος προσπάθησε να πνίξει 16χρονη όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Απείλησε την μητέρα του κοριτσιού ότι θα σκοτώσει την κόρη της και θα πετάξει το κεφάλι της στη θάλασσα!

Ακόμη μια άγρια επίθεση σε γυναίκα και μάλιστα ανήλικη είδε το φως της δημοσιότητας στην Κρήτη, όταν 16χρονη κατήγγειλε ότι προσπάθησε να την πνίξει ο 20χρονος φίλος της μόλις του ζήτησε να χωρίσουν.

Το περιστατικό συνέβη στο Λασίθι την περασμένη Παρασκευή, όταν συναντήθηκε το ζευγάρι, με την 16χρονη κοπέλα να έχει πάρει την απόφαση να διακόψει την σχέση τους. Η συζήτηση ξεκίνησε μέσα στο αυτοκίνητο και μόλις ο 20χρονος άκουσε τα περί χωρισμού, άρχισε να χτυπάει το κορίτσι και την έπιασε από τον λαιμό για να την πνίξει, σύμφωνα με την καταγγελία.

Το κορίτσι τρομοκρατημένο, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε από το αυτοκίνητο, τρέχοντας προς κεντρικό σημείο, στη στάση ενός λεωφορείου, για να σωθεί από τη μανία του συντρόφου της. Κάλεσε και τη μητέρα της και την ενημέρωσε για όσα συνέβησαν και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Ο αξιωματικός υπηρεσίας μαζί με ένα άλλο άτομο πήγαν στο σημείο όπου βρισκόταν το παιδί, το παρέλαβαν και στη συνέχεια η μητέρα κατέθεσε μήνυση εναντίον του 20χρονου.

Η 16χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ειδικό, με τον 20χρονο να έχει το θράσος να τηλεφωνεί στη μητέρα και να της λέει ότι όπου πετύχει την κόρη της θα την σκοτώσει και θα πετάξει το κεφάλι της στη θάλασσα!

Ο 20χρονος διέφυγε της σύλληψης καθώς πέρασε το αυτόφωρο, ενώ ο πατέρας του τηλεφώνησε να ζητήσει συγνώμη, αλλά και την απόσυρση της μήνυσης.