Σοκ στη Δράμα: Γνωστός επιχειρηματίας, αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε! Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία;

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Δράμας από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα φέτος. Θύμα αυτή τη φορά μια 59χρονη γυναίκα και δράστης του φονικού ο 64χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν πολύ γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης τόσο στην Προσοτσάνη όσο και στην πόλη της Δράμας, όπου διατηρούσε μπαρ πριν από κάποια χρόνια.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, αλλά ζούσε μαζί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο δράστης και αυτόχειρας είχε επισκεφθεί τις δύο κόρες του, στοιχείο που εκτιμάται σε πρώτη φάση σαν κάποιου είδους αποχαιρετισμός, που αν επιβεβαιωθεί δείχνει και προσχεδιασμό της πράξης του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με δύο ενήλικες κόρες και όπως λέει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού απ’ έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

Ο δήμαρχος αναφέρει ακόμη ότι το ζευγάρι εντόπισε η μία του κόρη μέσα στο σπίτι. «Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Για τον λόγο αυτό, είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».