Σοκ στη Ρόδο: Χειροπέδες σε 43χρονη που κακοποιούσε την 11χρονη κόρη της – Το κοριτσάκι είχε τραύμα 7 εκατοστών

Το παιδί εισήχθη για νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση και από παιδοψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό

Αστυνομικοί στην Ιαλυσό Ρόδου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος μιας 43χρονης γυναίκας βουλγαρικής καταγωγής για ενδοοικογενειακή βία, με θύμα την 11χρονη κόρη της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το απόγευμα της 4ης Μαΐου 2023, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο ότι νοσηλεύεται ένα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών, μετά από τραυματισμό στη διάρκεια περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην Ιαλυσό.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο νοσοκομείο όπου και ενημερώθηκαν τόσο από γιατρό όσο και από νοσηλεύτρια ότι το παιδί έφερε θλαστικό τραύμα μήκους περίπου επτά εκατοστών στο ύψος του έσω σφυρού αριστερής ποδοκνημικής, στο οποίο χρειάσθηκε να γίνει συρραφή.

Το ανήλικο κορίτσι είχε ενημερώσει τη γιατρό ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κι ενώ βρίσκονταν εντός της οικίας τους στην ανωτέρω διεύθυνση, η μητέρα της της πέταξε ένα πιάτο, με συνέπεια να τη χτυπήσει στο κάτω άκρο του αριστερού της ποδιού και να της προκαλέσει τον ανωτέρω τραυματισμό, για τον οποίο χρειάσθηκε να μεταφερθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Γ.Ν. Ρόδου την 15:20 περίπου ώρα, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Επίσης, οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν ότι το ανήλικο κορίτσι έφερε και κάποιες εκδορές στα χέρια και συγκεκριμένα στο δεξί και αριστερό αντιβράχιο, καθώς και στα άκρα των χεριών, οι οποίες προκλήθηκαν σε προγενέστερο χρόνο και σε σχετική ερώτησή τους για τον τρόπο που προκλήθηκαν οι συγκεκριμένες εκδορές, τους αποκρίθηκε ότι τις προκάλεσε η μητέρα της προ τεσσάρων ημερών περίπου.

Η ανήλικη πρόσθεσε πως η μητέρα της έχει συχνά κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της και ότι την έχει χτυπήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Η δράστις εντοπίσθηκε στο νοσοκομείο από τους αστυνομικούς και προσήχθη για τα περαιτέρω.

Το παιδί εισήχθη για νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση και από παιδοψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό.