Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: 63χρονος ασελγούσε σε αγοράκια 7 και 8 ετών – Σεσημασμένος παιδεραστής

Ένας 63χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα κατηγορείται ότι ασελγούσε σε δύο αδελφάκια, δύο αγοράκια 7 και 8 ετών από την Αλβανία. Δίνοντάς τους λίγα ευρώ τα εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις και κάθε φορά χρησιμοποιούσε τον ίδιο τρόπο για να τα προσεγγίσει προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Όπως γίνεται γνωστό προσέγγισε στις 8 Οκτώβριου τα δύο αγόρια ηλικίας 7 και 8 ετών που έπαιζαν στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα και με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος, τα οδήγησε στο σπίτι του όπου προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η μητέρα των παιδιών που αντιλήφθηκε τη συνέβη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και ο άνδρας εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οδό Αχαρνών μέσα σε πρακτορείο προπό όπου και συνελήφθη.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

Ο 63χρονος φέρεται να κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δύο ανηλίκων και στη συνέχεια να τα οδηγήσει σπίτι του αναγκάζοντάς τα έναντι χρηματικής αμοιβής να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Τα δύο αγοράκια, ηλικίας 7 και 8 ετών, είπαν μάλιστα στην μητέρα τους ότι όλα αυτά συνέβαιναν επί δέκα ολόκληρες ημέρες. O 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (09.10.022) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ).