Σοκ στον Βόλο: Νταής ‘άντρας’ χτύπησε δημόσια τη σύζυγό του και ακόμα δύο γυναίκες που την υπερασπίστηκαν!

Μάρτυρες μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό έγιναν όσοι κάτοικοι και επισκέπτες του Βόλου βρίσκονταν στο χώρο του πάρκινγκ του λιμανιού, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με το «Ταχυδρόμο», ένας 47χρονος καβγάδιζε έντονα με τη σύζυγό του για προσωπικές διαφορές. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να μην δίστασε να απλώσει χέρι πάνω της και να την χτυπήσει!

Στον χώρο βρισκόταν μία 65χρονη και μία 41χρονη, οι οποίες είδαν το επεισόδιο και την χειροδικία του άντρα και επιχείρησαν να υπερασπιστούν την γυναίκα. Αυτό που σίγουρα δεν περίμεναν είναι ότι θα έπεφταν και οι ίδιες θύματα του θερμόαιμου άντρα καθώς σήκωσε χέρι και πάνω τους με αποτέλεσμα, όπως κατήγγειλαν, να τους προκαλέσει εκδορές και μώλωπες!

Οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για εξέταση και παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 47χρονου.

Τελικά, ο νταής σύζυγος συνελήφθη το ίδιο βράδυ από την αστυνομία με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της απλής σωματικής βλάβης.