Σοκ στο Αγρίνιο: Αυτός είναι ο φαντάρος που βίασε αγοράκι 4 ετών!

Σοκ στο Αγρίνιο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τρίτη, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος είχε ασελγήσει πριν χρόνια σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο. Τότε ήταν φαντάρος, ενώ το θύμα ήταν ένα 4χρονο αγοράκι.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.